Fakulteti i Arteve realizoi Koncert Artistik

Me datë 10.03.2020 në teatrin ‘’Istref Begolli’’ është realizuar koncert nga Fakulteti i Arteve për nder të 7 marsit – Ditës së Mësuesit.

Ky koncert artistik është organizuar nga Dekani i Fakultetit të Arteve Prof. Asoc. Ma Hysen Nimani dhe është realizuar në bashkëpunim me studentët dhe stafin akademik të Fakultetit të Arteve të cilët kanë performuar disa pika artistike muzikore.

Please follow and like us: