fbpx

   

Profesor

Biography

Fakulteti i Menaxhimit ne Turizem, Hoteleri dhe Mjedis

CV

Email: beke.kuqi@unhz.eu

Fakulteti i Menaxhimit ne Turizem, Hoteleri dhe Mjedis

Translate »