fbpx

   

Profesor

Hajrije Shkreli

Biography

Fakulteti i Menaxhimit ne Turizem, Hoteleri dhe Mjedis

CV

Email: hajrija.skrijelj@unhz.eu

Fakulteti i Menaxhimit ne Turizem, Hoteleri dhe Mjedis

Prof. Ass. Dr.
Translate »