fbpx
Çmimi i BQK-së për ekonomistë të rinj

Çmimi i BQK-së për ekonomistë të rinj

Në kuadër të fushës së edukimit financiar dhe me qëllim të nxitjes së hulumtimeve mes ekonomistëve të rinj të Kosovës, Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK) ka krijuar mundësinë e dhënies së një çmimi për studimin më të mirë të paraqitur nga ekonomistët e rinj.Punimet për këtë çmim duhet të jenë në fushën e sektorit financiar dhe zhvillimit ekonomik në Kosovë, me theks të veçantë të jenë të fokusuara në temën: “Ndikimi i inflacionit në Tregtinë Evropiane dhe atë të Kosovës”.Detajet e konkursit mund ti gjeni në linkun: Çmimi i BQK-së për ekonomistë të rinj | Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (bqk-kos.org)

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish