Ditët e Hapura për vitin akademik 2017/18,   Njoftohen studentët, të cilët janë të interesuar të studiojnë në programet Bachelor të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se me 31 korrik deri...
Lexo më shumë!
Rezultatet Preliminare nga Zgjedhjet Studentore 2017
Sot, me datë 24 Maj 2017 Universiteti "Haxhi Zeka" mbajti zgjedhjet e treta të përgjithshme studentore në përputhje me statutin dhe rregulloren për zgjedhjet e përgjithshme. Menaxhmenti i Universitetit falënderon...
Lexo më shumë!
University of Prishtina – International Summer University (UPISU) – Open call for students
Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës, këtë vit organizon edicionin e 17-të me radhë, i cili mbahet nga 03-14 korrik 2017 në hapësirat e kampusit të Universitetit të Prishtinës. Universiteti Veror Ndërkombëtar...
Lexo më shumë!