Rezultatet e provimit pranues baçelor për vitin akademik 2020/2021
Rezultatet e provimit pranues baçelor për vitin akademik 2020/2021 Të drejtë radhitjeje përkatësisht pranimi, sipas pikës II të konkursit kanë vetëm kandidatët që arrijnë 40% nga numri i pikëve të...
Lexo më shumë!
Trajnim për ICT
Të nderuar/a,Weglobal, në konsorcium me European Management dhe Prishtina REA, po implementojnë projektin ‘’Mbështetja e BE-së për Konkurrueshmërinë e Sektorit Kosovar të ICT’’, të financuar nga Zyra e BE-së në...
Lexo më shumë!
Paraqitja e provimeve për afatin e prillit
Njoftohen studentët e nivelit bachelor dhe master të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se u lejohet mbajtja e dy provimeve në afatin e prillit.Paraqitja e provimeve fillon me 29.05.2020 (e...
Lexo më shumë!
Orari i Konsultimeve me student
Fakulteti i Arteve Orari i Konsultimeve me student Nr.MësimdhënesiE HëneE MarteE MerkureE Enjte1.Prof.Asoc.Hysen Nimani11:00-12:002.Prof.Asoc.Fatbardh Gashi14:00-15:003.Prof.Asoc.Mimoza P.Drançolli11:00-12:004.Prof.Asoc. Astrit Pallaska12:00-13:005.Prof.Asoc.Dardane Nallbani11:00-12:006.Prof.Asoc.Besa Berberi13:00-14:007Prof.Asoc.Syzana Jakupi14:00-15:008.Prof.Ass.Alba M.Dehiri13:15-14:159.Ma. Besim Qorri13:15-14:15
Lexo më shumë!