Bursat Tajvaneze
Ministria e Punëve të Jashtme të Tajvanit, me qëllim të inkurajimit të ekspertëve dhe dijetarëve të huaj në të gjithë botën për të kryer hulumtime në universitetet apo institutet hulumtuese...
Lexo më shumë!
Shkolla Verore e Mesdheut
International School for Social and Business Studies (ISSBS) and EMUNI University invite you to participate at the Mediterranean Summer School 2015: Innovation in Business, which will be held in Portorož,...
Lexo më shumë!