fbpx
28 Shtator – Dita Ndërkombëtare e Boshnjakëve

28 Shtator – Dita Ndërkombëtare e Boshnjakëve

Rektori i Universitetit “Haxhi Zeka”, prof. dr. Armand Krasniqi dërgon një mesazh urimi për komunitetin boshnjakë me rastin e 28 shtatorit – Ditës Ndërkombëtare të Boshnjakëve. Me mesazhin:
“Urime të sinqerta komunitetit boshnjakë në vend, rajon dhe më gjerë, me rastin e festës, Ditës Ndërkombëtare të Boshnjakëve, me dëshirën për të ruajtur identitetin e tyre, gjuhën, traditat, kulturën dhe origjinën e tyre dhe të ngulmojnë në rrugën e sfidave që shoqëria moderne kërkon vazhdimisht.”


  1. Septembar – Međunarodni Dan Bošnjaka

Rektor Univerziteta “Haxhi Zeka”, prof.dr. Armand Krasniqi upućuje čestitku svim Bošnjacima povodom 28. Septembra – Međunarodnog Dana Bošnjaka. Uz poruku:
“Bošnjacima u zemlji, regionu i šire, iskrene čestitke povodom praznika, Međunarodnog Dana Bošnjaka, uz želju da očuvaju svoj identitet, jezik, tradiciju, kulturu i svoje porijeklo, i da istraju na putu punog izazova koje savremeno društvo uzastopno zahtjeva.”

Translate »