Njoftim për regjistrim të semestrit veror 
Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master që janë përsëritës të vitit, regjistrimi i semestrit verore, do të bëhet nga data 25.02.2022 deri me 04.03.2022.  Studentët që jenë të regjistruar...
Lexo më shumë!