fbpx

Takimi i rektorit prof.dr. Armand Krasniqi me z.Bashkim Ramaosaj kryetar i Komunës së Deçani

Takimi i rektorit prof.dr. Armand Krasniqi me z. Bashkim Ramaosaj kryetar […]

Takim konsultativ- koordinues në mes të rektorit të UHZ prof.dr. Armand Krasniqi me kryetarin e komunës së Klinës z. Zenun Elezaj 

Rektori, prof.dr. Armand Krasniqi vizitoi sot komunës së Klinës dhe u […]

Thirrje për aplikim për stafin e rregullt akademik për Drejtor të Institutit për Shkencë dhe Arte në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Në bazë të Statutit nr. 249/23 të Institutit për Shkencë dhe […]

Përfaqësues nga UHZ marrin pjesë në përurimin e projektit “Intervenimet në Arsimin e Lartë ’25”

Rektori, prof.dr. Armand Krasniqi bashkë me prorektorët dhe studentë/të diplomuar të […]

Masterklasa nga Prof. Dr Barbara Borowicz

Sot në Fakultetin e Arteve të Universitetit ,,Haxhi Zeka” u mbajtë […]

Kompania rajonale për mbeturina “Ambienti” vizitoi UHZ-në

Kompania “Ambienti” është një prej kompanive më të njohura në Pejë, […]

Takim pune me drejtorët e Drejtorive Komunale të Arsimit të rajonit të Dukagjinit dhe menaxhmentit të UHZ-së

Menaxhmenti i UHZ-së në vazhdën e aktiviteteve për fuqizimin e Qendrës […]

Është përmbyllur me sukses gara Typing Master

Universiteti Haxhi Zeka në Pejë është një institucion i cili vlerëson […]

Universiteti “Haxhi Zeka” dhe “Korporata Devolli” nga sot forcojnë bashkëpunimin e ndërsjellë

Bashkëpunimi me liderin e sektorit privat në Kosovë, shënon një arritje të madhe […]

Scholarship possibility for Master Classes Program in Opera Singing at “Teatro alla Scala” in Milan, Italy

Please be informed about scholarship opportunities at “Teatro alla Scala” in […]