fbpx

Rektori priti në takim përfaqësues të Yunus Emre

Rektori Prof. dr Armand Krasniqi mirëpriti në takim përfaqësuesë dhe koordinatorin […]

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NDËRMJET UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR TRAVNIK DHE UNIVERSITETIT “HAXHI ZEKA”

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NDËRMJET UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR TRAVNIK DHE UNIVERSITETIT “HAXHI ZEKA”Sukseset nuk […]

UNIVERSITETI “HAXHI ZEKA” NË PEJË ME NGRITJEN MË TË LARTË NË NIVEL VENDI PËR VITIN 2022 NË PLATFORMËN WEBOMETRICS

Në Janar të vitit 2023 është publikuar raporti nga platforma botërore […]

Pyetësor për të diplomuarit në UHZ

Të nderuar të Diplomuar- Alumni të UHZ-së. Zyra për Zhvillimin e […]

Personeli i ZZHK-së mori pjesë në trajnimin “Ngritja e Kapaciteteve për Zyrat e Karrierës të Universiteteve Publike në Kosovë”

Drejtori i Zyrës për Zhvillim të Karrierës, Abedin Selimaj, Zyrtarja Leonroa […]

Rektorit i UHZ-së, viziton KFOR-in Turk

Rektori i universitetit “Haxhi Zeka”, prof. dr. Armand Krasniqi u takua […]

Rektori Prof. dr. Armand Krasniqi uron 24 Janarin ditën ndërkombëtare të arsimit

24 Janari është dita ndërkombëtare e arsimit. Kjo ditë është caktuar […]

Konstituohet Parlamenti Studentor

Në Universitetin Publik “ Haxhi Zeka ” në Pejë është mbajtur […]

Vizitë monitoruese per projektin e ERASMUS+ Ngritja e kulturës së kërkimeve në arsim e lartë në Kosovë “ResearchCult”

Prorektorja për Mësim, Çështje Studentore dhe Kërkime Shkencore, prof.ass.dr. Alma Shehu, […]

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS – ICNA-STA

Within the framework of the project “Enhancing Research Culture in Higher […]