fbpx

Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik,viti II-te dhe viti I-re, se diten e Enjte, date 02.03.2017, do te mbahen konsultimet ne keto lende.

E drejta kushtetuese prej ores 13-13,30,

Retorika dhe shprehjet juridike,prej ores 14,00-14,30.

Prof.Ass.Dr.Avbdullah Robaj

Translate »