fbpx
𝙆𝙖𝙢𝙥𝙞 𝙥𝙚̈𝙧 𝙉𝙙𝙚̈𝙧𝙢𝙖𝙧𝙧𝙚̈𝙨𝙞 𝙎𝙤𝙘𝙞𝙖𝙡𝙚

𝙆𝙖𝙢𝙥𝙞 𝙥𝙚̈𝙧 𝙉𝙙𝙚̈𝙧𝙢𝙖𝙧𝙧𝙚̈𝙨𝙞 𝙎𝙤𝙘𝙞𝙖𝙡𝙚

📢A jeni i ri apo e re nga Peja, Gjakova apo Prizreni? A po kërkoni mundësi për të fituar njohuri dhe aftësi praktike se si mund të zhvilloni një biznes plan, për tu fuqizuar dhe të bëheni novatorë dhe sipërmarrës socialë?

Syri i Vizionit në kuadër të programit SEED faza III ju prezanton Kampin për Ndërmarrësi Sociale i cili u mundëson të rinjve e të rejave ngritjen e shkathtësive, se si ti përdorni teknikat më të avancuara te të mësuarit eksperimental, se si të kuptoni sfidat e komunitetit dhe të hartoni e ndërtoni zgjidhje me ndikim në formën e produkteve ose shërbimeve.

✍️Ju ftojmë të aplikoni për të qenë pjesë e Kampit për Ndërmarrësi Sociale, duke plotësuar formën më poshtë:

https://forms.gle/Q8njweMtWoxM6jG68

Inkurajohet rinjtë dhe të rejat të cilët vijnë nga qyteti i Pejës, Gjakovës dhe Prizrenit, të aplikojnë ku të gjitha shpenzimet e Kampit mbulohen nga Syri i Vizionit.

👩‍🦰🧑‍🦰Mosha: 𝟏𝟖 𝐝𝐞𝐫𝐢 𝟐𝟗 𝐯𝐣𝐞𝐜̧.

🕐Kur: Kampi do të mbahet gjatë muajit Qershor – Korrik 2022, dhe do të zgjas 5 ditë.

➡️Afati i fundit për aplikim: 𝟏𝟕 𝐪𝐞𝐫𝐬𝐡𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟐.

📨Për çdo pyetje apo paqartësi, na shkruani në office@syriivizionit.org

Translate »