​Përfaqësues të LMT-së nga KFOR-i vizituan Universitetin “Haxhi Zeka”

​Përfaqësues të LMT-së nga KFOR-i vizituan Universitetin “Haxhi Zeka”

​Përfaqësues të LMT-së nga KFOR-i vizituan Universitetin “Haxhi Zeka”

U.d. Rektori, Prof. Asoc. Dr. Fadil Millaku me bashkëpunëtorë priti sot Kapiten Barbato nga brigada LMT-së, të KFOR-it italian për regjionin e Pejës, me ç ‘rast u njoftuan me u.d rektorin dhe gjendjen e përgjithshme në Universitet. Po ashtu, diskutuan për harmoninë, bashkëjetesën dhe veprimtarinë e përbashkët akademike të të gjitha komuniteteve që studiojnë në Universitetin tonë. Kapiten Barbato u interesua edhe rreth bashkëpunimeve të ndryshme në të ardhmen për të cilat do të mund të ndihmonte kjo brigadë e KFOR-it në regjion.
Prof. Millaku falënderoj përfaqësuesit e KFOR-it për vizitën dhe interesimin e tyre të vazhdueshëm për të ndihmuar në procese të ndryshme UHZ-në.​

Please follow and like us: