Trajnimi i studentëve për Marketing Dixhital

Trajnimi i studentëve për Marketing Dixhital

Qendra për Zhvillim të Karrierës e UHZ-së në bashkëpunim me Organizatën Environment & Community Development, për studentët mbajtën trajnimin me temë Marketingu Dixhital – Media Sociale. Gjatë këtij trajnimi pjesëmarrësit morën njohuri rreth promovimit të postimeve në rrjete sociale dhe teknikave të sponzorizimit. Në fund për studentët pjesëmarrës u shpërndan certifikata.

Please follow and like us: