Thirrje për aplikim

Ftohen studentët e vitit të IV-të dhe ata të Masterit që kanë njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze dhe të Drejtës Ndërkombëtare Publike dhe që kanë interesim të marrin pjesë në garën ndërkombëtare në Lubljanë e cila mbahet me datë 20-24 Nëntor të paraqiten në Dekanat deri me datën 30 Maj 2019.

Për më shumë detaje shikoni thirrjen!

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.