Shpallen Zgjedhjet e Përgjithshme të Studentëve

Shpallen Zgjedhjet e Përgjithshme të Studentëve

Këshilli Drejtues në bazë të nenit 17, 23 dhe 152 të Statutit të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, dhe në bazë të nenit 11 të Rregullores nr.Ref. 01-882/2015, për Zgjedhjet e Studentëve në Universitetin “Haxhi Zeka”, në mbledhjen e mbajtur me datë 23.05.2019 mori vendim për shpalljen e Zgjedhjeve të Përgjithshme të Studentëve të këtij universiteti.
Zgjedhjet e studentëve do të mbahen me datë 21.06.2019.

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.