Prezantim nga përfaqësues të ERA GROUP

Prezantim nga përfaqësues të ERA GROUP

Drejtoresha e Programeve në ERA GROUP znj Ellen Frank Lajçi mbajti një prezantim para studentëve të Fakultetit të MTHM-së, të cilët u informuan më konkretisht rreth aktiviteteve dhe programeve të kësaj organizate dhe mundësisë së përfshirjes së tyre në projekte të ndryshme por edhe punë praktike apo edhe si vullnetar. 

Ndërsa znj. Adelina Kastrati, Menaxhere e Burimeve Njerëzore, bëri një prezantim të detajuar rreth projektit Empowered2act i cili si qëllim ka fuqizimin e femrave në sektorin e turizmit.


Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.