NJOFTIM PËR ZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË KËSHILLIT DREJTUES TË UHZ-së, NË PEJË

NJOFTIM PËR ZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË KËSHILLIT DREJTUES TË UHZ-së, NË PEJË

NJOFTIM PËR ZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË KËSHILLIT DREJTUES TË UNIVERSITETIT “HAXHI ZEKA”, NË PEJË

Senati i Universitetit ”Haxhi Zeka” në Pejë me datë 29.06.2019, duke u bazuar në Rregulloren për Organizimin dhe Punën e Senatit nr. 649/14, të datës 19.05.2014, zgjodhi (4) katër anëtar të Këshillit Drejtues, me mandat 3 vjeçar:

Anëtarët e zgjedhur për Këshillin Drejtues janë:

Prof. Ass. Dr. Agim Rysha

Prof. Ass. Dr. Mimoza Hyseni Spahiu

Phd. Gentiana Gega

Phd. Fisnik Morina

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.