Njoftohen aplikantët të cilët kanë aplikuar në studimet master, se provimi pranues do të mbahet të martën me datë 17.10.2017 prej orës 10:00. Arsye e shtyrjes se mbajtjës së provimit pranues është për disa probleme teknike me Internet. Për listat dhe orarin e mbajtjës së provimit do të njoftoheni me kohë.