Njoftim për Bursa

Njoftim për Bursa

Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe Teknologjisë shpall konkurs për ndarje të  bursave për studentët e Universiteteve Publike në programet:Baçelor dhe Master, për vitin akademik 2017-2018

Me poshtë kliko linkun:

Shiko