Njoftim për anulimin e Konkursit

Njoftim për anulimin e Konkursit të nr.1860 dt. 12.07.2019 për Zyrtar për Çështje Mësimore dhe sigurim të Cilësisë

Anulim

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.