Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të katërt se kollokfiumi i dytë nga lënda”Kriminologji me Penologji” do të mbahet me datë 19.01.2017 (ditë e enjte), në Amfiteatrin 2. Gr.I nga ora 11:00, dhe Gr.II nga ora 12:00. Mësimdhënësi i lendes Prof. Asoc. Dr. Kolë Krasniqi