Lajmerohen studentet e vitit te pare departamenti Kontabilitet dhe financa se konsultimet ne lenden Informatike do te mbahen te premten me date 16.10.2015 duke filluar nga ora 15.00.

Me respekt

MSc. Jahja Lataj