NJOFTIM

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë është duke zhvilluar një anketë me qëllim të matjes së ndikimit potencial të përmbylljes së liberalizimit të vizave me Bashkimin Evropian në disponueshmërinë e fuqisë punëtore në vend.

Në këtë aspekt, studentët janë pjesa më e ndjeshme e shoqërisë të cilët përfaqësojnë dhe e pasurojnë në mënyrën më të mirë këtë studim.
Andaj studentë të nderuar, ne vlerësojmë kohën tuaj në plotësimin e anketës (linku më poshtë):

https://www.surveymonkey.com/r/MHPFH9C