Njoftim

Njoftohen studentet e drejtimeve TU dhe TPB se pjesa teorike e provimit ne lenden e biologjise, te prof.Dr.Linda Grapci Kotori mbahet me date 13.02.17 ne ora 9h.

Please follow and like us: