Njoftim
Njoftim Njoftohen kandidatët të cilët kanë aplikuar në nivelin master drejtimin Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike, se provimi pranues mbahet nesër me dt. 07.11.2017, prej orës 10:00, në sallën 1,...
Lexo më shumë!
Takim Pune
Prorektorja për Mësimdhënie, Çështje Studentore dhe Kërkime Shkencore, Prof. Ass. Sabiha Shala mbajti takim me anëtaret e parlamentin studentor, me ç ‘rast uroj për pozitat e tyre. Gjatë këtij takimi...
Lexo më shumë!
Njoftim
Njoftim Njoftohen studentët të cilët këtë vit fillojnë studimet në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, që të marrin pjesë në ceremoninë e mirëseardhjes, që do të mbahet me 2 Tetor,...
Lexo më shumë!
Sporti Universitar
Federata e Sporteve Universitare të Kosovës, sot ka organizuar Ditën Ndërkombëtare të Sportit Universitar, ku pjesëmarrës kanë qënë edhe perfaqësues të UHZ-së Rektori Prof.Dr. Fadil Millaku, Prof. Asoc.Dr. Afrim Selimaj,...
Lexo më shumë!