Mbroje Ambientin

Njoftohen të gjithë studentët, se më datë 30.11.2018 në ora 10:00 deri në ora 10:30 në Gjykatoren e Fakultetit Juridik, mbahet një debat për mbrojtjen e ambientit. Pas debatit do të transmetohet filmi “HUMAN”, i cili trajton çështjen e mbrojtjes së ambientit   dhe jo vetëm, pasi që ky film është dokumentar hulumtues dhe bazohet në tregime të vërteta ku flitet edhe për atë se si ambienti dhe ndryshimet klimatike ndikojnë në zhvillimin dhe të kundërtën, në jetën e qytetarëve.

Ky aktivitet organizohet nga Universiteti “Haxhi Zeka” në bashkëpunim me zyrën e BE-së, në kuadër të implementimit të fushatës vetëdijesuese për mbrojtjen e ambientit,

Please follow and like us: