Lajmrohen të gjithë studentet  e TPB   se lenda e Pedologjisë  eshte dt. 26.06.2015. Ne kete dite ne orar eshte shpallur dhe nje lende tjeter, prandaj studentet kane shpreh kerkese per caktim te nj date tjeter. 13.07.2015 ne oren 11.