Konkurs për staf të angazhuar

Konkurs për staf të angazhuar

Për angazhim te bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime në bazë te nevojave të njësive akademike të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë.

Konkursi

Please follow and like us: