Hapet konkursi për programin Fulbright Faculty Development

Hapet konkursi për programin Fulbright Faculty Development

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, njofton se është hapur konkursi për programin Fulbright Faculty Development. Ky program është i dizajnuar për stafin e ri akademik që për momentin janë të angazhuar në mësimdhënie në Kosovë. Konkursi për Programin Fulbright Faculty Development për vitin akademik 2022-2023 do të jetë i hapur deri me datë 18 tetor 2021.
Për detaje të tjera rreth aplikimit dhe udhëzime të tjera shih njoftimin në PDF:
Konkursi për programin Fulbright Faculty Development – gjuhë shqipe
Konkursi për programin Fulbright Faculty Development – gjuhë angleze

Please follow and like us: