Gara e studentëve: Sfida COVID-19

Këshilli Britanik ka publikuar thirrjen për të gjithë studentët e talentuar që janë duke studiuar në nivelin Bachelor ose Master (18-30 vjeç), për të krijuar zgjidhje të politikave dhe për të adresuar sfidat e krijuara nga pandemia COVID-19.
Studentët do të kenë mundësi për të shkuar në zgjidhjen e çështjeve më të rëndësishme me të cilat bota po përballet sot.
Pesë (5) individët/ekipet më të mira do të kalojnë në finalen online dhe do të kenë mundësinë për të përfituar një kurs online në universitetet e Mbretërisë së Bashkuar.
Gara është e hapur për individë dhe ekipe deri në tre (3) anëtarë. Ekipet multidisiplinare që mbledhin studentë nga studime të ndryshme, inkurajohen fuqishëm që të aplikojnë,

Çfarë është Gara e studentëve Sfida Covid-19?


https://kosovo.britishcouncil.org/…/sep/policy-challenge

Këshilli Britanik organizon Garën e Studentëve – COVID-19 si pjesë e Programit të Angazhimit Shkencor në Ballkanin Perëndimor.
Afati i fundit për aplikim në këtë garë është data: 8 dhjetor 2020

Please follow and like us: