Lista e studentëve të Diplomuar

Nr. Nr.dosjes Kandidati Data e  diplomimit Drejtimi Tema Mentori
27. 520172013 Donjeta Mahir Demalijaj  

22.02.2018

Edukim i përgjithshem në muzikë Planprogrami Muzikor dhe Libri I Edukimi Muzikor për klasën e shtatë dhe sfidat për realizimin e tyre Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
26. 510052013 Violeta Bujar Kryeziu 19.10.2017 Edukim në muzikë ,,Metodat kreative në mësimin e solfezhit” Prof. Asoc. Ma. Zana Badivuku- Basha

 

25. 510162013 Miftar Demush Rraci 18.10.2017 Edukim në muzikë Format e ciklit,,Arti i Fugës” nga Johan Sebastian Bach Prof. Ass. Ma. Drinor Zymberi
24. 520272013 Nife Avdi Fejza 11.10.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Roli i mësimdhënësit në mësimdhënien tradicionale dhe bashkëkohore në lëndën e edukimit muzikor Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
23. 520162013 Sanije Daut Ferati 11.10.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Aktivitetet dhe rëndësia e veprimtarisë vokale në edukimin muzikor në shkollat fillore, të mesme të ulëta Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
22. 510142013 Brigita Mihill Komani 05.10.2017 Edukim  në muzikë Analiza e veprës,,Simfonia Nr.25 g-mol” Wolfgang Amadeus Mozart Prof. Asoc. Ma.Hysen Nimani
21. 510102013 Endi Mikel Abrashi 21.07.2017 Edukim në muzikë Ndikimi i elementeve të mësimit të solfezhit në zhvilllimin e veshit muzikor Prof. Asoc. Ma. Zana Badivuku- Basha
20. 510032013 Ilirjana Nikë Boqaj 21.07.2017 Edukim  në muzikë Metodat e mësimit në lëndën e solfezhit Prof. Asoc. Ma. Zana Badivuku- Basha
19. 510092013 Vesa Bashkim Nushi 21.07.2017 Edukim në muzikë Zhvillimi i formës së simfonisë tek treshja vjeneze Prof. Ass. Ma. Drinor Zymberi
18. 520192013 Vanesa Bajram Nimanaj 17.07.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Qëllimi dhe detyrat e edukimit muzikor në shkollat fillore të mesme të ulëta Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
17. 520052013 Fjolla Agim Shala 17.07.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Muzikimi instrumental të nxënësit në shkollat fillore dhe të mesme të ulëta Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
16. 520122013 Denis Rasim Osaj 17.07.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Aspekte metodike të mësimit të teorisë themelore të muzikës në shkollat fillore të arsimit të përgjithshem Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
15. 520082013 Ardit Neshat Gjota 17.07.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Përjetimi dhe njohja e formave muzikore në edukimin muzikor në shkollat fillore të mesme të ulëta Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
14. 520072013 Legjendë Mujë Ukaj 17.07.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Dëgjimi muzikor dhe roli Ii tij në edukimin muzikor të nxënësit e shkollave fillore të mesme të ulëta Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi

 

13. 520322012 Feride Rrahim Selimi 10.07.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Plani dhe programi në lëndën e edukates muzikore për klasën -VI-të në Shkollen e mesme të  ulët dhe sfidat për realizimin e tij Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
12. 520302012 Yllka Muhamed Kasumoviç 10.07.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Kontributi i kompozitorit Zeqirja Ballata në muzikën kosovare Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
11. 520272012 Arbnor Tahir Mavraj 10.07.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Aktivitete në shkollë dhe jashtë shkolle në arsimin fillor të pergjithshem Prof.Asoc.Dr. Bajram Çupi
10. 520202012 Albesa Maxhun Osmanaj 12.04.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Instrumentet muzikore fëmijërore në lëndën e edukimit muzikor në arsimin fillor Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
9. 510072012 Ukë Skender Dragaj 13.02.2017 Edukim në muzikë Analiza e vepres,,Koncerti në a-mol për harqe:Johan Sebastian Bach” Prof. Asoc. Ma. Hysen Nimani
8. 520292012 Suzana Zymber Camaj 10.02.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Procesi pedagogjik në veprat didaktike ne fushen e historise se studiuesit dhe pedagogut Engjell Berisha Prof. Asoc. Ma. Nestor Kraja
7. 520112012 Albina Agim Jevriq 10.02.2017 Edukim i përgjithshem në muzikë Jeta dhe krijimtaria e kompozitores Pranvera Badivuku Prof. Asoc. Ma. Nestor Kraja
6. 520062012 Nora Mesna Gacaferi 16.11.2016 Edukim i përgjithshem në muzikë Formimi, përgatitja e koreve shkollore dhe rëndësia e këndimit koral në arsimin fillor Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
5. 520252016 Getoarba Nexhat Berisha 22.09.2016 Edukim i përgjithshem në muzikë Tonin Harapi Prof. Asoc. Ma. Nestor kraja
4. 520242012 Ardiana Hamit Avdiu 22.07.2016 Edukim i përgjithshem në muzikë Puna dhe roli i mësimëdhënësit të edukimit muzikor në arsim. e pergjithshem fillor Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
3. 520072012 Fatjona Mujë Ukaj 22.07.2016 Edukim i përgjithshem në muzikë Kënga dhe roli i këngës në edukimin muzikor në shkollat fillore të arsimit të përgjithshem Prof. Asoc. Dr. Bajram Çupi
2. 510092012 Hana Afrim Gazija 20.07.2016 Edukim në muzikë Veprat e kompozitorëve kosovarë për oktet meshkujsh Prof. Valton Beqiri

 

1. 510042012 Rinea Xhemalidin Behluli 18.07.2016 Edukim në muzikë Analiza e vepres”Simfonia nr.4 A-Dur” e kompozitorit Carl Philipp Bach Prof. Ass. Ma. Hysen Nimani