Njoftim!
Studentë të dashur, ju njoftojmë që më rastin e Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit – 22 Maj  2018, Ministria e  Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në organizim të përbashkët me Komunën e Pejës, Universitetin...
Lexo më shumë!