Njoftim
Njoftohen studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” që shkolla ndërkombëtare e biznesit në Trieste të Italisë, ndanë bursa për studentët e interesuar në studimet master në sigurime dhe menaxhim të riskut....
Lexo më shumë!