Njoftim
Të nderuar/a të diplomuar/a të programeve Master, Njoftohen të gjithë studentët dhe të diplomuarit e studimeve master në Universitetin "Haxhi Zeka" në Pejë se takimi mbahet të premten, më 12...
Lexo më shumë!
University of Prishtina – International Summer University (UPISU) – Open call for students
Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës, këtë vit organizon edicionin e 17-të me radhë, i cili mbahet nga 03-14 korrik 2017 në hapësirat e kampusit të Universitetit të Prishtinës. Universiteti Veror Ndërkombëtar...
Lexo më shumë!