Njoftim për studentë
Njoftohen studentët e nivelit bachelor dhe master të Universitetit "Haxhi Zeka" në Pejë, se paraqitja e provimeve të afatit të Qershorit 2019, do të bëhet nga dt. 05.06.2019 deri më...
Lexo më shumë!
Thirrje për aplikim për bursa në Japoni
Call for application- Undergraduate Scholarship to Japan Japan- 2020 notes for applicants undergraduatesJapan 2020_MEXT_Application_Guidelines_Undergraduate_StudentsJapan 2020_Poster_UndergraduatesJapan-Timetable_Undergraduate_Graduate_Students Call for application for Japan scholarship for graduate students Japan 2020 notes for applicants GraduatesJapan...
Lexo më shumë!