Konkurs intern

Konkurs intern

Konkurs intern për angazhimin e stafit akademik për semestrin dimëror të vitit akademik 2014/2015. Bazuar në nenin 47, pika 1, paragrafi 1.3, të Statutit të UHZ-së, Universiteti ''Haxhi Zeka'' shpall...
Lexo më shumë!
Njoftim

Njoftim

Dita Informative e programit Erasmus+ Shoqata për Prosperitet Demokratik Zid në bashkëpunim me Shoqatën për Teknologji, Privatësi dhe Media LENS, nga Kosova, organizojnë ditën informuese për programin Erasmus+, Rinia në Veprim e...
Lexo më shumë!
Njoftim

Njoftim

Njoftim Listat e aplikantëve të cilët janë pranuar si student në studimet master dhe rezultatet e provimit pranues per studentet e studimeve master ne: Fakultetin e Biznesit Departamenti Administrim Biznesi -...
Lexo më shumë!

Njoftim

30.09.2014 Universiteti “Haxhi Zeka” njofton të gjithë studentët dhe stafin akademik të universitetit, që viti i ri akademik 2014/2015 fillon me datën 07.10.2014 .
Lexo më shumë!