Njoftim
Njoftim Njoftohen studentët që me dt.19 Shkurt në ora 15:00, në amfiteatrin 1, në fakultetin juridik do të mbahet Dita Informative për bursat post-diplomike për Kosovën të financuar nga Zyra...
Lexo më shumë!
Ftesë
Ftesë Ftohen studentët dhe stafi akademik që më 1 Dhjetor 2015, duke filluar nga ora 9:30 në ndërtesën e Fakultetit Juridik, Amfiteatri nr. 1, të marrin pjesë në Ditën Informative të Erasmus+. Ky...
Lexo më shumë!