TOEFL ITP® TOEIC® L&R
Njoftohen të gjithë studentët e nivelit master dhe apsolventët e Universitetit “Haxhi Zeka” se me datë 03.05.2019 në Fakultetin e Biznesit në objektin A, duke filluar nga ora 13:00 do...
Lexo më shumë!