Njoftim
Njoftohen të gjithë studentët të studimeve bachelor të Universitetit "Haxhi Zeka" në Pejë se ligjëratat do të fillojnë me 10.10 2016. Për orarin e ligjëratave dhe ushtrime do të lajmëroheni...
Lexo më shumë!
Njoftim
Njoftim Njoftohen të gjithë të interesuarit, se do të ketë afat të tretë plotësues për studimet themelore (Bachelor). Konkursi do të publikohet së shpejti në drejtimet të cilat kanë vende...
Lexo më shumë!
Njoftim
Njoftim Për nder të festës së Kurban Bajramit, me 12 Shtator do të jetë ditë pushimi, sipas kalendarit të festave zyrtare në vend. Menaxhmenti i Universitetit ”Haxhi Zeka” të gjithë...
Lexo më shumë!