Njoftim
Njoftohen mësimdhënësit dhe studentët se të Shtunën me 09.05.2015, dhe të Hënën me 11.05.2015, nuk do të punohet. Orët e parapara të mbahen këto ditë do të zëvendësohen në javën...
Lexo më shumë!
Njoftim
Njoftohen studentët e Fakultetit të MTHM-së,  Master Menaxhim i Mjedisit dhe studentët e Agrobiznesit, Departamenti Agroekologji dhe Mjedis, që të marrin pjesë në ligjëratën që do të mbahet  nesër me...
Lexo më shumë!
Njoftim
Konstituohet Komisioni Qendror Zgjedhor për zgjedhjet studentore në UHZ. Pas konstituimit, me qëllim të mbarëvajtjes së zgjedhjeve, Komisioni ka marr vendim me të cilin ndalohen organizimet studentore me qëllime profitabile...
Lexo më shumë!
Njoftim
Për afatin e regjistrimit të semestrit veror për vitin akademik 2014/2015 Të nderuar studentë, ju njoftojmë se afati për regjistrimin e semestrit veror për vitin akademik 2014/2015 do të jetë...
Lexo më shumë!