Lajmet dhe ngjarjet

NJOFTIM

N J O F T I M   Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” që Federata e Sporteve Universitare të Kosovës do të organizoj aktivitete sportive në bashkëpunim me të gjitha Universitetet publike dhe Kolegjet private t... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim për provimin pranues në Master

Njoftohen aplikantët të cilët kanë aplikuar në studimet master, se provimi pranues do të mbahet të martën me datë 17.10.2017 prej orës 10:00. Arsye e shtyrjes se mbajtjës së provimit pranues është për disa probleme teknike me Internet. Për... Lexo më shumë

  • By: unhz

Njoftim për shtyrjen e afatit për aplikim ne Master

Njoftim për shtyrjen e afatit për aplikim ne Master Njoftohen aplikantët të cilët janë të interesuar për aplikim në studimet Master se afati për aplikim është shtyer deri me dt. 12.10.2017 në orën 15:00

  • By: unhz

Njoftim

Njoftim Njoftohen te gjithë kandidatët e interesuar për aplikim ne studimet Master në programin "Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike" që: Pezullohet aplikimi në programin e përbashkët Master me Universitetet, “Kadri Zeka” në Gjil... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftohen Studentë që nuk janë regjistruar

Njoftohen te gjithë studentët e studimeve bachelor qe nuk janë regjistruar ne kohën e regjistrimeve qe regjistrimin mund ta bejne ne Fakultetin e Biznesit, nga sot deri me 11/10/2017

  • By: UHZ