Njoftim

Të nderuar, staf akademik, staf administrativ dhe studentë, ju njoftojmë që për shkak të festës së Fiter Bajramit, me 26/06/2017 do të jetë ditë pushimi. Andaj pushim të këndshëm.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen të gjithë Studentët e nivelit bachelor dhe master të liruar nga pagesa e semestrit të cilët nuk i kane sjellur ende dokumentët e nevojshme, duhet menjëherë të paraqiten në shërbimin e financave të fakultetit përgjegjës p... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim për fotografim për pano

Njoftohen studentët absolvent të Fakultetit të Biznesit se fotografimi për pano  mundë të behët nga data 14.06.2017 deri 22.06.2017 të Foto Begolli.

  • By: unhz

Njoftim

Njoftohen te gjithë studentet e studimeve Bachelor dhe Master se paraqitja e provimeve behet deri me 13/06/2017.

  • By: UHZ

Njoftim

"Njoftohen studentet e Fakultetit të Agrobiznesit së provimet nga pjesa praktike për lëndët e poshtëshënuara mbahet sipas këtij orari: Mikrobiologji (TPB & AA) datë: 15/06/2017 ora 14:00 Mikrobiologji ushqimore dhe higjiena (TU) datë: 15/0... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Afati për paraqitjen e provimeve qershor 2017

Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master të Universitetit "Haxhi Zeka" në Pejë se paraqitja e provimeve për afatin e qershorit 2017 do të bëhet nga dt. 05.06.2017 deri 10.06.2017, ndërsa provimet do të mbahen do të mbahen nga 15.06.20... Lexo më shumë

  • By: unhz

Rezultatet Preliminare nga Zgjedhjet Studentore 2017

Sot, me datë 24 Maj 2017 Universiteti "Haxhi Zeka" mbajti zgjedhjet e treta të përgjithshme studentore në përputhje me statutin dhe rregulloren për zgjedhjet e përgjithshme. Menaxhmenti i Universitetit falënderon të gjithë studentët dhe Organiz... Lexo më shumë

  • By: UHZ

USAID ndan Çertifikata

Sot, Rektori  i Universitetit Prof.Dr. Fadil Millaku se bashku më Dekanin Prof.Ass.Dr. Nexhdet Shala dhe Menaxherin e programit zhvillimor bujqësor dhe mundësit Rurale “USAID” Z. Mark Wood, Bashkëpronarin e pemishtes se boronicave “Boost berrie... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Dita e Evropës

Universiteti "Haxhi Zeka" njofton studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët administrativ që për nder të festës së "Ditës së Evropës" me 09 Maj 2017  do të jetë ditë pushimi.

  • By: UHZ

Dita e Punës

Dita e Punës, ose Festa e Punëtorëve, është një festë që festohet më 1 maj të çdo viti, e cila synon të kujtojë angazhimin e lëvizjeve sindikale dhe vështrimin ekonomik-social të punëtorëve. Andaj si e tillë gjendet në kalendarit e fes... Lexo më shumë

  • By: UHZ