Njoftim

NJOFTIM Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se ligjëratat nga lënda E Drejta e Detyrimeve, që janë paraparë nesër me dt. 21.10.2017, nuk do të mbahen, të njëtat do të zevëndësohen javen e ardhëshme.

  • By: unhz

NJOFTIM

NJOFTIM Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se ligjëratat nga lëndët Klinika Juridike Civile dhe E Drejta Procedurale Civile, që janë paraparë nesër me dt. 21.10.2017, nuk do të mbahen, të njëtat do të zevëndësohen javen e ardhëshme... Lexo më shumë

  • By: unhz

Njoftim

Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të parë se ligjëratat nga lënda Gjuha e Huaj shtyhen për javën e ardhshme.
Gjithashtu, ligjëratat nga lënda E Drejta Civile, viti i dytë shtyhen për javën e ardhshme... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

NJOFTIM Njoftohen studentet e vitit te II se ligjërata e lendes “E drejta penale” mbahet sipas orarit te paraparë, të mërkurën nga ora 9 (Grupi I.), dhe Grupi II, nga ora 12.

  • By: UHZ

Njoftim

NJOFTIM Njoftohen studentet e vitit te IV se ligjërata e lendes “Kriminologji” e paraparë sipas orarit për nesër, dite e martë  më 17.10.2017 në ora 10, për shkak te mbajtjes se provimit pranues në nivelin master, shtyhet për në orën 1... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se pas mbajtjes së konsultimeve janë vendosur notat në sems me dt. 12.10.2017, për këto lëndë: E Drejta Nderkombëtare Publike, E Drejta Nderkombëtare për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut d... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen studentet e masterit -drejtimi kushtetutës administrativ se konsultimet rreth provimit  “E drejta kushtetuese pozitive dhe Klinika Kushtetuese provimit ne afatin e shtatorit 2107,do te mbahen  me date 13 tetor 2017 me fillim ne orën 11:00

  • By: unhz

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te katërt të fakultetit juridik-moduli kushtetutës-administrativ te cilët ju kane nënshtruar provimit ne afatin e shtatorit 2107,ne lenden" E drejta kushtetuese pozitive" se konsultimet do te mbahen me date 13 tetor 2017, ... Lexo më shumë

  • By: unhz

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te dyte te fakultetit juridik te cilët ju kane nënshtruan provimit ne afatin e shtatorit 2107, ne lenden "Gjyqësia Kushtetuese" se konsultimet do te mbahen ditën e premte date 13 tetor 2017, ora 10:30

  • By: unhz

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të II-të se ligjërata nga lënda ‘’E drejta Penale’’ e paraparë sipas orarit për ditën e merkurë, do të mbahet ditën e Premte me datë 13.10.2017, Grupi i Pare nga ora 12, ... Lexo më shumë

  • By: unhz