Njoftim

Të nderuar, staf akademik, staf administrativ dhe studentë, ju njoftojmë që për shkak të festës së Fiter Bajramit, me 26/06/2017 do të jetë ditë pushimi. Andaj pushim të këndshëm.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftim Njoftojmë studentët e vitit të dytë AB dhe KF se konsultimet në lënden Bazat e Marketingut tek Prof.Dr. Fatos Ukaj, do të mbahen të mërkuren me datë 28.06.2017 në ora 10:00.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti Administrim Biznesi (Bachelor), se konsultimet në lënden Tregjet dhe Institucionet Financiare - Prof. Dr. Ibish Mazreku, MSc. Fisnik Morina, do të mbahen me datë: 23.06.2017 (e premte) ora 13.00.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohet studentet e ciklit të dyte te studimeve(master),programi studimor administrim biznesi se provimi i caktuar në lëndën Menaxhimi financiar i avansuar që ështe caktuar të mbahet me 22.06.2017, shtyhet për datë 30.6.2016 ora 10,30 . Provim... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Rezultat me shkrim ne lenden Kontabiliteti i NVM-ve dhe Kontabiliteti Financiar i Avansuar Verejtje: Konsultimet do të mbahen të premten me daten 23.06.2017 duke filluar nga ora 10:30 për të dy provimet në objektet e fakultetit të biznesit.

  • By: UHZ

Njoftim

Rezultatet përfundimtare ne lenden Organizimi Industrial, vlerësimi i përgjithshem nga testi I, II dhe provimi, dhe nje kontribut shtese i inkorporuar per interaktivetet. Konsultimet do te mbahen ditën e enjte me 22.06.2017 ne ora 13:45"

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit të dytë, drejtimi KF se provimi në lënden Ekonomia e EU-së do të mbahet në të njejten ditë, pra me datën 23.06.2017 duke filluar nga ora 13:00.
Prof.Dr. Muhamet Sadiku

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit të dytë, drejtimi AB se provimi në lënden Ekonomia e EU-së dhe Kosova i paraparë të mbahet me daten 24.06.2017 do të mbahet me datën 23.06.2017 nga ora 13:00.
Prof.Dr. Muhamet Sadiku.Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen të gjithë Studentët e nivelit bachelor dhe master të liruar nga pagesa e semestrit të cilët nuk i kane sjellur ende dokumentët e nevojshme, duhet menjëherë të paraqiten në shërbimin e financave të fakultetit përgjegjës p... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Lajmërohen studentet e vitit te pare qe provimi ne lenden Bazat e kontabilitetit per departamentin KF i parapar te mbahet me datën 17.06.2017 do te shtyhet me kërkese e studenteve per datën 19.06.2017 ne ora 11:00.

Lexo më shumë

  • By: UHZ