Masterclass

Në Fakultetin e Arteve më datën 17-18 tetor- 2017  do të jete i pranishëm Dirigjenti- Pianisti më prejardhje Shqiptare i cili punon dhe vepron ne Gjermani Desar Sulejmani, ku do të mbaje një Masterclass më Korin dhe Orkestrën e Fakultetit.

  • By: UHZ

Njoftim për Semestër

Njoftohen studentët e studimeve baçelor dhe master se regjistrimi i semestrit dimëror 2017/2018 do të bëhet nga data 16 tetor deri me 25 tetor 2017. Ndërsa studentët e vitit të parë bachelor që janë regjistruar në vitin akademik 2017/2018 nuk... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Lista e Studentëve të rinjë

Lajmërohen studentët e poshtëshënuar dhe ata student që kanë qenë më herët te Prof. Ass. Syzana Jakupi se caktimi i orarit per lëndën Piano-obligative bëhet  të Enjten prej ores 10:00-13:00.  

  • By: UHZ

Tregim Suksesi


Tregim Suksesi, Rineta Xhema, ka lindur në Prishtinë është 19 vjeqare, në perfundim te vitit të parë të studimeve në Universitetin Haxhi Zeka. Me filmin e parë ka marrë pjesë në festivale të ndryshme : Terminus Festival +C... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftojmë të gjithë studentët e studimeve baçelor dhe master se afati për paraqitjen e provimeve është hapur nga data: 22.08.2017 dhe do të jetë aktiv deri me: 29.08.2017.

  • By: UHZ

Ditët e Hapura për vitin akademik 2017/18

Ditët e Hapura për vitin akademik 2017/18,   Njoftohen studentët, të cilët janë të interesuar të studiojnë në programet Bachelor të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se me 31 korrik deri 14 gusht 2017, nga ora 09:00 deri në... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Të nderuar, staf akademik, staf administrativ dhe studentë, ju njoftojmë që për shkak të festës së Fiter Bajramit, me 26/06/2017 do të jetë ditë pushimi. Andaj pushim të këndshëm.

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen të gjithë Studentët e nivelit bachelor dhe master të liruar nga pagesa e semestrit të cilët nuk i kane sjellur ende dokumentët e nevojshme, duhet menjëherë të paraqiten në shërbimin e financave të fakultetit përgjegjës p... Lexo më shumë

  • By: UHZ

Njoftim

Njoftohen te gjithë studentet e studimeve Bachelor dhe Master se paraqitja e provimeve behet deri me 13/06/2017.

  • By: UHZ