Bursat Tajvaneze
Ministria e Punëve të Jashtme të Tajvanit, me qëllim të inkurajimit të ekspertëve dhe dijetarëve të huaj në të gjithë botën për të kryer hulumtime në universitetet apo institutet hulumtuese...
Lexo më shumë!