Histori e mendimit ekonomik
Sinan Ademaj
Interpress (1999)
In Collection
#132
0*
FAKULTETRI I BIZNESIT, FAKULTETI I MENAXHIMIT NE TURIZEM, HOTELIER DHE MJEDIS
- Ekonomi
Kopje e fortë 
Albania  Shqip
Product Details
No. of Pages 271
Personal Details
Read It Yes