Bashkëbisedim me studentët

Syri i Vizionit ne bashkëpunim me universitetin “Haxhi Zeka” dhe Këshillin Lokal për Punësimin në komunën e Pejës, organizuan bashkëbisedim me studentët në temën “Papunësia dhe Alternativat”.

Të dalurat nga ky diskutim do integrohen në strategjinë për burimet njerëzore dhe punësim në rajonin e Pejës, strategji e cila është duke u hartuar nga programi SEED faza e dytë, program që zbatohet nga Syri i Vizionit në bashkëpunim me Volkshilfe, dhe mbështet nga Agjensioni Austriak për Zhvillim – ADA.

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.